Producten voor mierenzuur vwr (3)

MAXILIV A+C+D3 - Voedingssupplement (Spray)

MAXILIV A+C+D3 - Voedingssupplement (Spray)

ACTIEVE INGREDIËNTEN Vitamine A Vitamine C Vitamine D3 Vitamine A: 120 mcg Vitamine C: 17,5 mg Vitamine D3: 800 IE
DERAMINE (FILM-VORMENDE AMINE-POLYAMINE IN DE CONDITIONER)

DERAMINE (FILM-VORMENDE AMINE-POLYAMINE IN DE CONDITIONER)

DERAMINE; is een organisch, milieuvriendelijk en gebruiksvriendelijk product. Het is een polyamine verbinding die een film vormt op metalen oppervlakken. Er zijn verschillende soorten beschikbaar voor gebruik in stoomketels, condenslijnen, gesloten verwarmings- en koelsystemen, koeltorens en flushing-processen. Deramine-S (Stoomketels): Voorkomt corrosie door een beschermende filmlaag op metalen oppervlakken te vormen. Dankzij de hydrofobe structuur is het oppervlak geïsoleerd van water en wordt de vorming van kalkaanslag voorkomen. Deramine-C (Gesloten Verwarmings- en Koelsystemen): Biedt langdurige corrosiebescherming. Het biedt betere bescherming dan nitriet- en molybdaattoepassingen door polyamine-technologie. Deramine-O (Koeltorens): Ontworpen om kalkaanslag en corrosie te voorkomen. Het vormt een beschermende filmlaag op metalen oppervlakken en beschermt kopermaterialen. Deramine-F (Flushing-processen): Voert een neutrale spoelprocedure uit zonder schade aan het metalen oppervlak te veroorzaken. Het biedt bescherming aan het systeem tijdens het flushing-proces. De Deramine-serie biedt effectieve bescherming en efficiëntie in waterbehandelingsprocessen.
KARACA - VLOEIBARE ZEEWIER

KARACA - VLOEIBARE ZEEWIER

Gegarandeerde Inhoud (%W/W) Organische Stoffen 15 Algininezuur 0,5 Oplosbaar Kaliumoxide (K2O)3 pH 8-10 Productkenmerken Karaca is een uitstekend product met een poedervormige speciale enzymen, afkomstig van zeewier, met organische en natuurlijke ingrediënten. Het bevat natuurlijke plante enzymen zoals gibberelline, alginezuur en cytokininen. De aan de bodem toegevoegde alginaten verhogen niet alleen de opname-efficiëntie van voedingsstoffen, maar helpen ook bij de omzetting van de opgenomen voedingsstoffen in fruit en zaden.